8 avgust 2019

Dobrodelna dražba – pomagajmo ogroženim otrokom iz občine Ajdovščina pri nakupu šolskih potrebščin!

Sodelujte v dobrodelni dražbi in se potegujte za dva unikatna plakata – portreta, ki sta nastala izpod rok priznanega slovenskega ilustratorja Mitje Bokuna. Na plakatih sta upodobljena Fabio Quartararo in Franco Morbidelli, tovarniška voznika ekipe Petronas Yamaha, ki sodeluje v prvenstvu MotoGP. Da bo zadeva še bolj zanimiva, sta oba plakata lastnoročno podpisana s strani obeh dirkačev. Plakat je vrhunsko in unikatno umetniško delo s pridihom MotoGP-ja, enega izmed najzanimivejših in razburljivejših športov na sploh. Plakate / portrete podarja podjetje E-nergia gas and power.

S prvim avgustom je Ajdovščina bogatejša za svežega dobavitelja električne energije in zemljskega plina. Podjetje E-nergia gas and power je med drugim ponosni sponzor ekipe Petronas Yamaha. V znak podpore lokalnemu okolju,  vas  Energia gas and power vabi k sodelovanju pri dobrodelni dražbi, katere celoten izkupiček bo namenjen ogroženim otrokom iz občine Ajdovščine.

Mitja Bokun  je priznani slovenski ilustrator, poznan po svojem slogu portretov, ki zadnja leta krasijo naslovnice različnih svetovnih revij in magazinov. Velik del svojega ustvarjanja je posvetil modni ilustraciji in s svojim prepoznavnim slogom osvojil kreatorje po celem svetu.

Fabio Quartararo je nova vzhajajoča zvezda elitnega MotoGP razreda. Dvajsetletni Francoz je zablestel v letošnji sezoni, predvsem na dirki v Jerezu, kjer je z osvojitvijo najboljšega časa kvalifikacij, postal najmlajši dirkač v zgodovini MotoGP-ja, ki mu je to uspelo.

Franco Morbidelli je »učenec« Valentina Rossija in svetovni prvak v razredu Moto2, v sezoni 2017. V lanski sezoni je bil razglašen za novinca leta v MotoGP, tudi v letošnji sezoni pa kaže svoj razkošni talent in napredek iz dirke v dirko.

 

Izklicna cena enega plakata je 100€.

Vaša naloga je, da na elektronski naslov info@lokalne-ajdovscina.si pošljete svojo ponudbo ter ime dirkača, ki bi ga radi želeli.

Zmagala bo tista ponudba, ki bo seveda ponudila največ. Ves izkupiček dražbe bo šel v pomoč ogroženim otrokom iz ajdovske občine, za nakup šolskih potrebščin pred začetkom novega šolskega leta.

Dražba traja do 26.8.2019

 

Plakate / portrete podarja podjetje E-nergia gas and power.

Splošni pogoji sodelovanja in pravila dobrodelne dražbe plakatov