Europe Energy Spa

Dejavnosti trgovanja z električno energijo in plinom sta zgodovinski jedri skupine Europe Energy. Od samega začetka so bile inovacije in želja po obvladovanju trga ključnega pomena za strategijo dnevne rasti.

Skupina Europe Energy deluje preko trgovalnih oddelkov v Veroni (Europe Energy SpA) in Beogradu (LE Trading), prisotna pa je tudi na vseh glavnih borzah električne energije v Evropi ter na vseh platformah OTC in glavnih stičiščih za plin.

Hitro rastoča logistična platforma omogoča skupini Europe Energy, da prenaša energijo povsod po Evropi, s čimer je postala ena vodilnih evropskih skupin za upravljanje z energijo.

Naša energija je v rokah naših strank

Dejavnost skupine Europe Energy temelji na optimizaciji proizvodnje iz obnovljivih virov in na oskrbi z energijo ne le na lokalni, temveč tudi na mednarodni ravni.

Skupina Europe Energy se nenehno razvija, kljub temu pa ostajajo temelji njenega vsakdanjega poslovanja še vedno nespremenjeni: visoka skrb za kreditno tveganje in strog nadzor nad maržo. To so temelji, na katerih je zgrajena zgodovina Europe Energy in hkrati tudi temelji, na katerih gradi svojo prihodnost!