Europe Energy Spa

Dejavnosti trgovanja z električno energijo in plinom sta zgodovinski jedri skupine Europe Energy. Od samega začetka so bile inovacije in želja po obvladovanju trga ključnega pomena za strategijo dnevne rasti.

Skupina Eruope Energy deluje preko trgovalnih oddelkov v Veroni (Europe Energy Spa), v Beogradu (LE Trading), na vseh glavnih borzah električne energije v Evropi in na vseh platformah OTC ter glavnih stičiščih za plin.

Vedno večja logistična platforma omogoča skupini Europe Energy, da prenaša energijo povsod po Evropi, s čimer je postala ena od vodilnih evropksih skupin za upravljanje z energijo.

Naša energija je v rokah naših strank

Dejavnost skupine Europe Energy temelji na optimizaciji proizvodnje iz obnovljivih virov in na oskrbi z energijo ne le na lokalni, temveč tudi na mednarodni ravni.

Skupina Europe Energy se nenehno razvija, vendar ostajajo temelji njenega vsakdana še vedno nespremenjeni: velika skrb za kreditno tveganje in strog nadzor nad maržo. Na teh temeljih je Europe Energy zgradila svojo zgodovino in na teh temeljih gradi tudi svojo prihodnost!