Kdo smo

Europe Energy Holding je leta 2007 ustanovil Matteo Ballarin, tedaj edini direktor in manjšinski delničar.

Leta 2012 je z odkupom lastniškega deleža in vpeljanimi spremembami korporativnega upravljanja prevzel nadzor nad skupino Europe Energy Holding, Skupino danes obvladuje direktor Matteo Ballarin s 100-odstotnim deležem.

Od samega začetka se je Europe Energy pretvorila v eno najbolj dinamičnih in inovativnih italijanskih podjetij na evropskem trgu za električno energijo in plin. Od leta 2012 dalje med konkurenti beleži najvišjo rast prihodkov in tržnih količin.

2007
europe energy BORN

trgovanje z energijo

+90
ZAPOSLENI

v Italiji in v tujini

+30.000
ŠTEVILO STRANKE

v Evropi

963 M
PROMET SKUPINE

leto 2017

Europe Energy Holding

Razlikovanje dejavnosti in sposobnost za razumevanje hitro rastočih novih priložnosti, ki so sestavni deli podjetja DNA. Gre za koncept inovacij, ki predstavljajo dodano vrednost, ki jo skupina Europe Energy lahko ponudi.
 
Vendar ta inovacija ne bi padla na plodna tla, če ne bi bili postopki skrbno izbrani in pozornost namenjena vsakemu detajlu posebej.
 
Mlada strokovna ekipa, polna navdušenja in podrobno poznavanje razmer na trgu so le eni od dejavnikov za uspeh, ki ga doživlja Europe Energy, za voljo naših strank, partnerjev, družine in drugega socialnega okolja, v katerem deluje.

Matteo Ballarin

Chairman & CEO