13 april 2018

MotoGP je oplemeniten z energijo iz Europe Energy

Skupina Europe Energy je dodala še več energije ekipi MotoGP Estrella Galicia 0,0 MarcVDS.
Logotip skupine Europe Energy se ne bo pojavljal samo na Argentinskem GP of Termas de Rio Hondo, ampak tudi na sprednji strani motornega kolesa dirkača Franca Morbidellija, vodilnega Moto2 prvaka, ki bo začel svojo prvo sezono v MotoGP.

Konec leta 2017 je skupina Europe Energy podpisala triletno sponzorsko pogodbo z ekipo Estrella Galicia 0,0 MarcVDS. Logotip Europe Energy je že prisoten na sprednji in zadnji strani motornih koles Moto2, pa tudi na ogradah in sponzorskih vozilih ekipe.

Vse od Argentinskega GP Termas de Rio Hondo je s strani skupine Europe Energy opaziti velik doprinos pozitivne energije ekipi in Francu Morbidelliju, katera mu bo dala novo moč za nove zmage v prvi sezoni MotoGP.

Matteo Ballarin, direktor skupine Europe Energy: “Skupina Europe Energy v Francu Borbidelliju vidi idealno priložnost, da predstavi življenjsko energijo, ki jo vložimo v svoje delo in tako zadovoljimo naše stranke. Naš logotip na Francovem motornem kolesu je simbol, kako skupina Europe Energy, tako kot Franco, premaguje vsakodnevne izzive s pozitivno energijo. Hvala Francu in MarcVDS za to pomembno in energije polno skupno pot.”